Gratis online lezen binnen het Erasmus MC

Nieuwe app voor tijdschriften en (luister)boeken 

De column van Özcan Akyol in het Algemeen Dagblad lezen terwijl u in de wachtkamer op de polikliniek zit? Of snel even de nieuwste mode in de Margriet bekijken in het restaurant met een kop koffie? Het kan vanaf vandaag met de Wait-app op uw telefoon of tablet. 

Openbare gebieden
Wait is een app die gratis toegang geeft tot de populairste tijdschriften en (luister)boeken. De app werkt op basis van GPS, dat wil zeggen dat de app, afhankelijk van uw locatie, actief is. In alle openbare gebieden in het Erasmus MC is Wait beschikbaar op uw telefoon of tablet. 

Hoe werkt Wait?
U kunt de app gratis downloaden in de App-store of via wait.nl/app. Of scan de QR-code onderaan deze pagina. Vervolgens geeft u de app toegang tot uw locatie op de telefoon. Kleurt het bolletje groen, dan bent u bij een aangesloten Wait locatie en krijgt u toegang. 

Duurzaamheid
De Wait-app is duurzaam en innovatief: geen papieren afval meer en u kunt als patiënt of bezoeker zowel lezen als luisteren op uw eigen telefoon of tablet. Alle tijdschriften en boeken in de app zijn actueel. We hopen met deze nieuwe dienst de wachtmomenten aangenamer te maken.

Anoniem
Wait is zonder account (dus anoniem) te gebruiken, hierdoor worden er geen persoonsgegevens verzameld.  

 

 

 

Share This