Samen de regie

zorg die verder reikt

 

Erasmus MC en de patiënt voeren samen de regie. Uw waarden, behoeften en voorkeuren en die van uw naasten staan centraal in het beleid, de faciliteiten en de geboden behandeling. We werken in een team met u en al uw betrokken zorgverleners. We sturen op resultaten die voor u van belang zijn. De mate van genezing telt, maar ook bredere en langdurige resultaten zijn belangrijk zoals uw kwaliteit van leven, uw emotionele gezondheid en de belasting van de mantelzorger.

De uitgangspunten

Samen de Regie is de paraplu waaronder het Erasmus MC haar zorg verleent. Dit betekent dat:

  • De zorg, de emotionele ondersteuning en faciliteiten zijn afgestemd op de waarden, voorkeuren en behoeften van de patiënt en zijn naasten.
  • We werken in teams per diagnosegroep waarin diverse zorgprofessionals, regiopartners en de patiënt zelf, de geboden zorg zo goed mogelijk op elkaar afstemmen.
  • Naast het medisch resultaat zijn ook resultaten van belang die de patiënt zelf benoemt, zoals de kwaliteit van leven.

Lees meer over de huidige projecten, teams en initiatieven:

Wij vinden uw mening belangrijk.

Heeft u na het lezen van deze pagina vragen over Samen de regie? Wilt u meer informatie? Of heeft u algemene vragen of suggesties op dit gebied voor ons ziekenhuis? Neem dan gerust contact met ons op via patientalspartner@erasmusmc.nl.

Share This